Costa Rica

Forside
Turen kort fortalt
Naturen omkring os
Regnskoven
White Water Rafting
Rapelling
Vulkanerne
Hvalerne
Rejsetips for interesserede
Kort over Costa Rica
White water rafting er en udfordring, som er noget større for den ene af os end for den anden. Lige som med rapellingen, som var lidt af en udfordring for den ene og ren sjov for den anden.
 
Der er meget vand i floderne i regntiden. Rafting opdeles i kategorierne I-V, hvor I er den nemme og V er den største udfordring. Vores rafting blev klassificeret III-IV, et klassement som var højere end Marianne brød sig om. Men hun skød hjertet op i brystet og prøvede at se helt cool ud.


Det begyndte godt. 15 minutters grundig sikkerhedsinstruks, 10 minutters indledende træning, korsets tegn slået 3 gange af bådføreren, og så var det bare om at padle for livet. Se bare hvor vi smiler!

Der er ingen billeder der viser hvordan Marianne så ud i masken efter at være røget udenbords 2 gange, den ene gang ned ad et af strømfaldene, den anden gang ind under båden. Renato røg også ud. Lige meget hvad der sker med ham, er han COOL! Det er også ham, der gerne vil prøve Zambezi River White Water Rafting igen. Det er en kategori V-rafting!

OK, det VAR sjovt! Vi havde følgeskab af en fotograf i kajak, der tog billederne. Han sejlede i forvejen og gik i land på gode steder, så han kunne stå parat når vi padlede forbi. Han bistod i øvrigt med redningen af Marianne, som er ham evigt skyldig for hans heltemodige indsats. Ellers ville hun nok have taget alle strømfaldende og var havnet ude i Stillehavet …
Marianne har lavet et sammenklip af alle billederne. Det er næsten som en videofilm af turen. Klik og download (4,3MB) eller se sammenklippet fra YouTubeSimon og Sara raftede i området omkring Siquirres. Stor succes, ingen mand over bord i deres båd.